32o

Скарбничка коштів, які ентузіасти акумулюють на потреби Збройних сил Украіни через різноманітні благодійні заходи, сьогодні поповнилася на 157 644 грн

  • 2022.04.17 21:22
    • Громада
    • Спорт
  • 407

Власне про таку суму коштів відзвітували організатори футбольного благодійного турніру, який два дні поспіль відбувався на Калущині.

   Варто сказати, що проведений футбольний турнір, став масштабним спортивним дійством. Учасниками були 30 команд з усього Калуського району, 8 з них - з Калуської міської територіальної громади. Футбольне дербі відбувалося на 9 стадіонах. Не одна сотня вболівальників стежила за поєдинками.

   Перемогу цього надзвичайно грандіозного турніру виборола команда з м. Долини «Нафтовик». Друге місце дісталося ФК «Еверест» із села Залуччя, а третє місце між собою розділили ФК«Перекоси» з однойменного села та «Благо-Юність» з села Верхня. Вітаємо переможців!!!

   Тепер про внески благодійні. Кожна футбольна команда долучилася фінансово до збору коштів - по 3 тисячі гривень в загальну справу надійшло власне від них. Свій внесок зробили і народний депутат Украіни Едуард Прощук, і багаторічний меценат нашого місцевого футболу - Ігор Чигур. Не залишились осторонь до збору коштів і наші підприємці та, звісно, вболівальники. Окремі слова подяки голові Калуської районної асоціації футболу Руслану Цюперу за чудову організацію футбольного свята, мета якого дуже благородна - допомога нашим Збройним силам України!

  Тільки так - все для Перемоги! А ще стало відомо, що Вістова сьогодні також була футбольною. І теж команди змагалися, збираючи кошти з такою ж метою. Перемога, кажуть, за ЗСУ! Їм вдалося зібрати на потреби армії 12 190 грн і 100 доларів.

Інші новини