3o

До Калуського ЦНАПу завітав заступник голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Богдан Футерко

  • 2022.04.12 21:15
    • Актуально
    • Громада
    • Центр надання адміністративних послуг
  • 761

11 квітня до Калуського ЦНАПу завітав заступник голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Богдан Футерко.

    Разом з міським головою Андрієм Найдою, заступниками міського голови Наталією Кінаш, Надією Гуш, заступником голови Калуської РДА Оксаною Канюкою та з начальником управління «ЦНАП» Надією Марій обговорювали шляхи вирішення проблем з отримання статусу та допомоги внутрішньо переміщеним особам.
    Начальник управління «ЦНАП» Надія Марій зазначила: «Ситуація наразі складна. Основною причиною повільного прийому громадян є нестабільна робота програмного комплексу «Соціальна громада». Проте, час ще є, тому не опускаємо руки і надіємось, що програма все ж запрацює краще і ми зможемо обслужити всіх внутрішньо переміщених осіб вчасно.
    Працівники Калуського ЦНАПу зараз фактично працюють у дві зміни та без вихідних. Також плануємо залучити наших адміністраторів з старостинських округів, але після того, коли вони опрацюють усіх внутрішньо переміщених осіб на місцях.»
   Від 1 квітня працівниками Калуського ЦНАПу та його віддаленими робочими місцями в 11 старостинських округах видано 965 довідок ВПО та прийнято й опрацьовано 545 заяв на допомогу. На цей момент проблему черги частково вирішено — роздали 600 талонів людям з їхнім номером в черзі і кожного дня на сторінці ЦНАПу у фейсбуці повідомляють про номер, на якому завершили прийом. На кожному номерку вказали кількість осіб, яким потрібно надати послуги. Це число залежить від кількості членів сім’ї заявника.
Інші новини