4o

У відпочинково-розважальному комплексі "POLYGON" відбувся творчо-спортивний захід "Батьківщину-мати умій захищати" приурочений Дню Збройних Сил України

  • 2021.12.05 15:51
    • Громада
    • Спорт
  • 778
05.12.2021 року управлінням у справах сім'ї, молоді, фізкультури та спорту Калуської міської ради спільно з міським центром фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" за підтримки міської ради організовано та проведено творчо-спортивний захід "Батьківщину-мати умій захищати" у відпочинково-розважальному комплексі "POLYGON".
✅До заходу було залучено дітей віком від 10 до 14 років, членів Калуської станиці ВПМО "Пласт-національна скаутська організація України" та Калуської міської організації "Спілка української молоді в Україні ім. С.Бандери".
✅В програмі заходу діти малювали малюнки-привітання до Дня Збройних Сил України, приймали участь у змаганнях з дартсу, настільного тенісу, лазертагу та скеледрому. Також військові Калуського територіального центру комплектування та соціальної підтримки ознайомили дітей із зразками навчальної зброї. На завершення заходу його учасників пригощали солодощами.
Інші новини