22o

Роки проходять, а біль не стихає...

  • 2021.12.29 20:43
    • Громада
  • 591

 Вже стало доброю традицією наприкінці року організовувати зустріч у теплій дружній атмосфері учасників бойових дій в Афганістані з батьками загиблих воїнів

  Міський голова Андрій Найда зазначив, що не усвідомлюючи всі жахи війни, молоді юнаки того часу проявили мужність, відвагу, воюючи в чужій країні. І сьогодні пам'ять про загиблих є даниною шани героїзму. Зауважив, що міська рада сприятиме спорудженню скверу Військових ветеранів. Андрій Михайлович побажав добра та радості в кожній домівці.

  До щирих слів вдячності та вітань долучилися Жанна Табанець, голова Калуської райдержадміністрації і Юрій Безуглий, голова ради ветеранів ТОВ "КАРПАТНАФТОХІМ".

  Голова Калуського територіального об'єднання воїнів-афганців Володимир Сорохтей: "На жаль, кількість учасників бойових дій в Афганістані стає все меншою. Щороку ми втрачаємо своїх побратимів з різних причин. Тих, хто сьогодні не з нами вже 50".

 Усі присутні отримали благословення від декана Войнилівського отця Богдана Никоровича, який священником став, перебуваючи на військовій службі в Афганістані.

   Позитивних емоцій в музичних новорічно-різдвяних вітанннях додали артисти ПК "Мінерал".

Інші новини