12o

Громадська спілка «Громадське об’єднання Калущини учасників бойових дій (АТО) на сході України» бере участь у конкурсі громад, що сприяє соціальному згуртуванню та забезпеченні сталої реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України  

  • 2021.03.25 17:12
    • Громада
    • Економіка
  • 339

Міжнародна організація з міграції, за фінансової підтримки Європейського Союзу оголосила конкурс, що має на меті сприяння Уряду України  у забезпеченні сталої реінтеграції ветеранів конфлікту на сході Україні. 

Заявку на участь у даному конкурсі подала громадська спілка «Громадське об’єднання Калущини учасників бойових дій (АТО) на сході України».

Проєктною заявкою передбачається створення ветеранського туристичного клубу, де ветерани  та інші представники громади зможуть віднайти себе і брати активну участь у житті міста та суспільства в цілому. Клуб буде своєрідною платформою для залучення ветеранів конфлікту до активного громадського служіння. Тут будуть влаштовуватися різноманітні заходи: спортивно-туристичні походи (сплави по річках Прикарпаття, походи в гори), національно – патріотичне виховання молоді, навчальні тренінги, семінари.

Над розробкою проєктної заявки працювали голова громадської спілки   «Громадське об’єднання Калущини учасників бойових дій (АТО) на сході України» Олександр Соколовський та головний спеціаліст відділу підприємництва, стратегій та грантів управління економічного розвитку міста міської ради Тетяна Сеньків.  

Інші новини