12o

Про впровадження інноваційних проєктів щодо підтримки військових - міський голова Андрій Найда бере участь у Європейських днях досліджень та інновацій, які тривають в Івано-Франківську

  • 2023.10.27 19:50
    • Економіка
  • 150

27 жовтня в рамках проведення Європейських днів досліджень та інновацій, що вперше проходять в Івано-Франківську, спільно з науковцями, новаторами, представниками інноваційних стартапів міський голова Андрій Найда спілкувався про важливість новітніх технологій, їх вплив на наближення Перемоги України.

  Подія відбувається в межах проекту «Нова економіка Івано-Франківська» (NEF) за фінансування Європейського Союзу.

  Сьогодні українці, а зокрема наша молодь, потужно активізувалися в напрямку впровадження інновацій у сфери життєдіяльності та безпеки країни.

  В ході заходу Андрій Найда поспілкувався з прогресивною молоддю Івано-Франківська, яка на професійному рівні реалізовує інноваційні проекти, що сприяють підтримці наших військових. "Це надзвичайно важлива діяльність, яку ми розглядаємо для впровадження в нашій громаді", - зазначив міський голова Андрій Найда. Новітні технології, і в часі війни, часто більше впливають на стан справ, ніж будь-який інший фактор. Хто краще оснащений інноваційними технічними засобами боротьби, в того і перевага.

Інші новини