13o

Відбудеться прямий ефір за участі міського голови Андрія Найди, заступника міського голови Богдана Білецького, в.о. директора КП «Водотеплосервіс» Петра Шевчука на тему «Прийняття економічно обгрунтованих тарифів на послуги з водопостачання та водовідведення».

  • 2021.02.15 11:13
    • Громада
  • 731

    17 лютого о 18:00 год. відбудеться прямий ефір міського голови Андрія Найди, заступника міського голови Богдана Білецького, в.о.директора КП «Водотеплосервіс» Петра Шевчука та начальника управління житлово-комунального господарства Юрія Рекунова з питань, які стосуються необхідності прийняття економічно обгрунтованих тарифів на послуги з водопостачання та водовідведення. Ефір транслюватиметься на YouTube каналі Калуського міського телебачення «KMT HD» (https://www.youtube.com/channel/UC07hBu0jrnOVh95S_80fabw ) та на сторінці «Калуська міська рада» у соціальній мережі Facebook (https://www.facebook.com/kalushcity).

    Свої запитання з цього приводу мешканці громади можуть розміщувати у коментарях під вказаним оголошенням на сторінці «Калуська міська рада» у соціальній мережі Facebook, а також під час самого прямого ефіру під дописом  у Facebook та трансляції на YouTube.

Інші новини