19o

Два старостинських округи (Копанківський та Мостищенський) віднедавна працюють при відсутності старост – обидва мобілізовані до Збройних Сил України

  • 2023.05.24 17:33
    • Громада
  • 256

☝️Завтра це питання буде врегульоване міською радою – на виконання окремих функцій депутати уповноважать відповідальних осіб.

✅️А сьогодні перший заступник міського Мирослав Тихий відвідав ці два старостинських округи, щоб поспілкуватися з мешканцями про проблеми, які їх турбують, та окреслити план першочергових дій для виконувачів обов’язків Копанківського та Мостищенського старост.

➡️В Мостищенському старостинському серед проблем люди називають дороги. Значної роботи тут додалося з відкриттям прихистку для ВПО.

➡️Щодо Копанок, то тут людей, найперше, цікавить питання водовідведення та ремонту доріг. Разом з начальником УБРІ Юрієм Токаруком Мирослав Тихий оглянули будівлю народного дому. Ще великий обсяг ремонтних робіт тут слід провести. На сьогодні облаштовується відмостка. Двома місяцями раніше встановили водостічні труби. Але дуже прикро, як відзначив перший заступник міського голови, що з чотирьох нововстановлених труб, вже три зіпсовано.

????Зі слів виконувачки обов’язків директора народного дому такі пошкодження сталися не одночасно, але всі у вечірній чи нічний час. Хто міг вчинити таке неподобство – питання, насамперед, до мешканців Копанок, адже такі темпи нищення нашого спільного майна завжди будуть зводити нанівець все, що спільними зусиллями робиться для громади.

Інші новини