8o

Відбулася чергова нарада щодо створення двох спортивних класів, які плануються відкрити на базі Калуського ліцею №6

  • 2023.04.06 15:03
    • Освіта
  • 301

  Сьогоднішній захід проходив під головуванням секретаря міської ради Віктора Гільтайчука, заступниці міського голови Надії Гуш, за участю начальниці управління освіти Ірини Люклян, начальника управління у справах сім’ї, молоді, фізкультури та спорту міської ради Михайла Клима, керівників ліцею №6 та спортивних шкіл: Віри Притуляк, Мар’яни Квятковської й Миколи Пукіша.

  Основне питання, яке обговорювали – створення спортивних класів на базі Калуського ліцею №6. Зокрема, з 1 вересня 2023 року планується відкриття двох - 6 і 7 класів, у яких навчатимуться юні спортсмени з Калуської громади. Завдання, яке необхідно вирішити - створити всі умови для дітей як для здобуття освіти, так і інтенсивного заняття спортом. Наповнюваність класів забезпечуть вихованці спортивних шкіл.

  У юних спортсменів буде окремий режим навчання, уроки розпочинатимуться о 10:00 год, дворазове збалансоване харчування та інтенсивне заняття спортом. Види спорту, які розвиватимуть - футбол, вільна боротьба, легка атлетика та спортивне орієнтування.

  Калуські спортсмени систематично демонструють високі результати на змаганнях всіх рівнів та з багатьох видів спорту. Тому, сподіваємося, що цей проект буде вдалим і результативним для спортсменів та сприятиме досягненню нових перемог на всеукраїнському та міжнародному рівнях.

Робота триває, рухаємося вперед!

Інші новини