17o

Духовний відпочинок організували для дітей релігійні громади Калуша

  • 2023.07.04 15:00
    • Громада
    • Освіта
    • Культура
  • 235

З 1 липня стартувало «Пізнавальне літо з Богом» при УГКЦ Святого Архистратига Михайла. Щосуботи для дітей проводяться духовні зустрічі та пізнавальні екскурсії. До участі можуть долучатися всі охочі. План заходів розміщений на дошці оголошення біля храму, або звертатися за номером телефону 0958771131.

Від учора розпочалися «Веселі канікули з Богом» при УГКЦ Стрітення Господнього, які триватимуть до 9 липня. У перший день відбулося знайомство, смакування піцею від англійських волонтерів за сприяння депутатки міської ради Оксани Савчук та кольорові розваги.

Табір спілки «Українська молодь –Христові» діє при церкві другий рік, про що розповів отець-сотрудник Станіслав Андрушкевич. Уже підготували 20 аніматорів. Завдяки благодійнику отримали футболки з логотипом організації та кепки. Цьогоріч на участь у таборі зголосилося до 100 дітей не тільки ж/м Підгірки, а й з Хотіня, с. Вістови, Зеленого яру… На дітей чекають духовні зустрічі та бесіди, екскурсії, спортивні змагання, творчі конкурси. Завершиться табір благодійним ярмарком у неділю на подвір’ї храму. Його мета – збір коштів для бійця, який поранений та потребує лікування.

Нехай відпочинок для діток буде цікавим та корисним!

Інші новини