13o

Інтерактивну меморіальну дошку полеглому Героєві – снайперу-мінеру Мар’яну Бігуну відкрили сьогодні, 19 серпня, у селі Студінка.

  • 2023.08.19 17:10
    • Громада
    • Герої не вмирають
  • 159

Герої не вмирають! Герої живуть у пам’яті свого народу!

  Інтерактивну меморіальну дошку полеглому Героєві – снайперу-мінеру Мар’яну Бігуну відкрили сьогодні, 19 серпня, у селі Студінка. Дошку встановили на фасаді Студінківської гімназії, де навчався Герой.

   Життя Мар’яна Бігуна - це історія Людини, яка понад усе любила свою рідну землю, свою Україну! Адже на війні з окупаном Мар’ян ще з 2015. Був поранений біля Дебальцевого. У цивільному житті продовжував жити подіями на фронті. А з початку повномасштабного вторгнення росії, з березня 2022 року, знову став на захист України. Заради цього залишив роботу за кордоном.

   Служив сапером-мінером 110 механізованої бригади. На жаль, у квітні 2022 року Герой загинув на Донеччині. Йому було лише 32... Встановлення інтерактивних меморіальних дощок – справа ГО «Спогади України». Громадські активісти збирають і оптимізують матеріали про Героїв, яких ми не повинні забувати, забезпечують простий доступ до цих матеріалів. Про життя Героя, сповнене любові до України і боротьби за її волю, можна передивитись відеоролик. Для цього достатньо буде зісканувати QR-код на інтерактивній меморіальній дошці.

   Пам’ятаймо! Слава Герою Мар’янові Бігуну!

Інші новини