18o

Вітання міського голови з Днем знань

  • 2021.09.01 06:38
    • Громада
  • 488

Дорогі школярі, студенти, шановні вчителі, викладачі та працівники навчальних закладів!

   Щиро вітаю вас із святом першого дзвоника – Днем знань, з якого щороку розпочинається незвідана, цікава і водночас нелегка дорога до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

   Усім, хто в цей День прийшов до навчальних закладів здобувати знання, бажаю досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками, зустріти добрих і надійних друзів. А особливо, нашим першокласникам - ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна. Переконаний, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті.

   Щира вдячність вам, дорогі педагоги, за самовіддану працю та бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління. Вчитель – це професія від Бога, а всі інші професії – від учителя. Саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить наше майбутнє.

   Отож, нехай новий навчальний рік стане роком нових професійних досягнень, наукових відкриттів та особистих звершень, а життя виставляє лише гарні оцінки!

 

Міський голова                                                  Андрій Найда

Інші новини