9o

Домашнє та гендерно зумовлене насильство: знаю, запобігаю, впливаю

  • 2023.07.11 16:25
    • Соціальна сфера
    • Запобігання та протидія домашньому насильству
  • 256

6-7 липня представники Калуського міського центру соціальних служб взяли участь в офлайн-тренінгу «Домашнє та гендерно зумовлене насильство: знаю, запобігаю, впливаю», який відбувся  у місті Івано-Франківську. Захід був організований в приміщенні простору «Вільна», за підтримки UNFPA, Уряду CANADA, ГО «Innovative social solutions».

З допомогою тренінгового заняття представники Калуської громади вдосконалили свої знання  у роботі з постраждалими від домашнього насильства, ознайомились з Державною політикою у сфері запобігання домашнього насильства; отримали перелік актуальних сервісів для допомоги; конкретні рекомендації, приклади, інформаційні матеріали, що стануть корисними як для активістів так і для звичайних громадян.

На завершення учасники заходу отримали сертифікати та можливість познайомитися з однодумцями.  

Нагадуємо, що у нашій громаді, за підтримки UNFPA, Уряду CANADA та БФ "Батерфлай" працює мобільна бригада соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства. Контактний номер телефону: 0676003146 або за адресою: вул. Героїв України 9а (вул. Пушкіна 9а).

#Криголами#UNFPA

Інші новини