13o

Міський голова взяв участь у конференції «Співробітництво задля енергетичної безпеки громад»

  • 2023.09.07 16:08
    • Громада
  • 155
  Сьогодні, 7 вересня, у Долині відбулася конференція на тему «Співробітництво задля енергетичної безпеки громад», в якій взяв участь міський голова Калуша Андрій Найда.
  Захід відбувся у рамках проєкту «Співпраця задля впровадження систем енергоменеджменту в територіальних громадах Івано-Франківської, Чернівецької, Закарпатської областей», який підтримується Програмою «U-LEAD з Європою», і має на меті підвищення спроможності територіальних громад у напрямку енергоефективності.
  – Доцільність цієї зустрічі надзвичайно важлива, адже обговорили ряд питань, які однозначно турбують кожну громаду, – зазначив Андрій Найда. – Зокрема, можливості залучення інвестицій у розвиток енергоефективності громад та сучасні тенденції, а також співпрацю громад і реагування на виклики сьогодення. Розуміємо, що у теперішньому становищі держави, коли ми мали загрозу тотального блекауту, але змогли вистояти, нам необхідно напрацьовувати відповідні механізми задля енергетичної безпеки у кожному наступному дні. З війною у нас з’явилося чимало нових викликів, тож важливо бути підготовленими в усіх напрямках, а головне, в енергетичному, адже ворог часто завдає ракетних ударів по критичній інфраструкурі.
Інші новини