26o

До відома осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю, дітей-сиріт, осіб які постраждали від аварії на ЧАЕС, осіб з інвалідністю внаслідок війни, переселенців зі сходу, учасників бойових дій (АТО, ООС)

  • 2021.12.10 09:38
    • Громада
    • Соціальна сфера
  • 263

 НРЗВО «Кам’янець-Подільський державний інститут» запрошує всіх бажаючих навчатись на денній та заочній формі здобуття освіти на державній та контрактній основі.

   НРЗВО  «Кам’янець-Подільський державний інститут» є навчальним закладом фахової передвищої та вищої освіти, який здійснює підготовку здобувачів за освітнім ступенем бакалавр, молодший бакалавр та за освітньо-професійним ступенем фаховий молодший бакалавр за спеціальностями «Облік і оподаткування», «Економіка», «Економіка» спеціалізація «Економічна кібернетика», «Комп’ютерні науки», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Соціальна робота», та «Психологія» на основі базової загальної середньої освіти (9 кл.), повної загальної середньої освіти (11кл.), диплому кваліфікованого робітника, молодшого спеціаліста, фахового молодшого бакалавра.

   Також на базі освітнього ступеня бакалавра, спеціаліста, магістра надається   можливість здобуття другої вищої освіти без здачі ЗНО.

   Зараховані на навчання до інституту (студенти з інвалідністю І-ІІІ груп та діти з інвалідністю до18 років) забезпечуються стипендією та знаходяться на державному утриманні (безкоштовне харчування, цілодобова медична допомога). Студентам пенсії виплачуються в повному обсязі. В коледжі встановлено міжповерховий підйомник, перехідна галерея з навчального корпусу до гуртожитку, створено безбар’єрне середовище, це дає можливість навчатись у нас особам з числа маломобільної групи населення.

    Інформацію про інститут можна отримати за таким посиланням: https://posek.km.ua  і адресою сторінки на Фейсбуці: https://www.facebook.com/posek.km.ua.

  За додатковою інформацією звертатись до управління соціального захисту населення Калуської міської ради, що знаходиться по вул.Євшана,9 (приміщення інженерного корпусу), кабінет №111, тел.6-05-66.

 

Управління соціального захисту населення

                                 Калуської міської ради

Інші новини