13o

До відома керівників структурних підрозділів міської ради, організацій, бюджетних установ та старост старостинських округів Калуської територіальної громади

  • 2021.02.02 13:40
    • Громада
  • 635

Управління будівництва та розвитку інфраструктури повідомляє, що при подачі пропозицій, звернень по включенню об‘єктів до плану фінансування на 2021 рік, необхідно керуватись Регламентом з переліком відповідних документів, а саме:

Регламент

щодо подачі пропозицій, звернень по включенню об’єктів до плану фінансування

 При подачі пропозицій структурними підрозділами, організаціями бюджетних установ та старостами старостинських округів необхідно :

1. Надати:

- копію технічного паспорта на об єкт;

- копію права власності на об’єкт (у разі відсутності вказати );

- копію державного акту на землю (у разі відсутності вказати);

- копію енергетичного сертифікату на будівлю. (У разі відсутності необхідно розробити експлуатуючій організації. Без сертифікату пропозиція розглядатись не буде);

- попередні звернення до інших установ щодо даного питання (за наявності);

- короткий опис по пропозиції, на що планується капіталовкладення;

- контактні дані особи, що звертається, електронну адресу, телефон;

- проектно - кошторисну документацію (за наявності) або орієнтовну вартість пропозиції для включення в план фінансування.

2. Пропозиція має бути погоджена керівником бюджетної установи органу місцевого самоврядування, в підпорядкуванні якого знаходиться об’єкт.

3. Назва пропозиції має відповідати назві закладу та адресному номеру, вулиці (наприклад: «Капітальний ремонт Калуського ліцею №10 на вул. Євшана,17 в м. Калуш Івано-Франківської області»).

 

Інші новини