10o

До уваги законних представників дітей з інвалідністю!

  • 2021.07.23 15:00
    • Соціальна сфера
  • 550

З метою покращення умов для забезпечення дітей з інвалідністю реабілітаційними послугами в серпні 2021 року в Державній реабілітаційній установі «Всеукраїнський центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю» Міністерства соціальної політики України, яка розташована в селі Лютіж Київської області відкривається дитяче реабілітаційне відділення.

Дитяче реабілітаційне відділення оснащено роботизованим комплексом для локомоторної терапії дітей та розраховане на одночасне надання реабілітаційних послуг 50 дітям з інвалідністю.

Для заповнення вільних місць у новому дитячому реабілітаційному відділенні Центру прохання направляти дітей з інвалідністю від трьох років з ураженням опорно-рухового апарату та центральної нервової системи, які станом на 01.07.2021 р. не потрапили до черги на отримання реабілітаційних послуг у 2021 році, але мають показання та потребу для проходження комплексної реабілітації.

Контактна інформація центру додається.

       За більш детальною інформацією, можна звернутися до управління соціального захисту  населенння Калуської міської ради за адресою м.Калуш, вул.Євшана,9, телефон 6-05-66.

Інші новини