10o

До уваги суб’єктів господарювання Калуської міської територіальної громади

  • 2023.06.05 11:25
    • Економіка
  • 291

      Запрошуємо Вас, 07.06.2023 року,  взяти участь у делегації від Калуської громади для  зустрічі з представниками бізнесу Чехії,  генеральним консулом Чеської Республіки в Україні Девідом Новою, директором департаменту європейських країн Міністерства промисловості та торгівлі Чеської Республіки Мартіном Піспішилою,  керівником зовнішньополітичного представництва Czeh Trade Aggency у Львові Войтехом Вроспірою. Також,  на зустрічі будуть  присутні понад  10  чеських бізнесменів (галузі: будівництво, енергетика, альтернативна енергетика, харчова промисловість, переробна промисловість, логістика, транспорт, консалтинг, маркетинг, ІТ сфера).

         Захід дозволить отримати загальну  інформацію про торгівлю з Чехією, дасть змогу поспілкуватись та налагодити персональні контакти з чеськими колегами, обговорити бізнес-ідеї.   

       Зустріч відбудеться  о 10:30 у приміщенні Івано-Франківської Торгово-промислова палати  по  вул. Т.Цьоклера, 9А у  м.Івано-Франківську.

         Для участі у заході необхідно пройти попередню реєстрацію за тел. 0509945361 (Viber, Telegram). Розглядається питання забезпечення  транспортом до місця проведення заходу.

Інші новини