29o

До уваги споживачів! Комунальне підприємство “Калуська енергетична Компанія” Калуської міської ради доводить до відома інформацію про намір змінити тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також на послуги з постачання теплової енергії на опалювальний сезон 2022/2023рр.

  • 2022.09.20 09:06
    • Громада
    • Житлово - комунальне господарство
  • 945

      Відповідно до вимог діючого Порядку 869, суб’єкти господарювання зобов’язані щорічно подавати уповноваженому органові заяву і розрахунки тарифів на теплову енергію, послуги з постачання теплової енергії на планований період з метою їх встановлення на рівні економічно обґрунтованих витрат.

      Законом України №2479 – 1Х від 29.07.2022року «Про особливості регулювання відносин на ринку природного газу та у сфері теплопостачання під час дії воєнного стану та подальшого відновлення їх функціонування» протягом дії воєнного стану в Україні та шести місяців після місяця, в якому воєнний стан буде припинено або скасовано, забороняється підвищення для всіх категорій споживачів тарифів на теплову енергію (її виробництво, транспортування та постачання) і послуги з постачання теплової енергії.

     З огляду на вищевикладене, орган місцевого самоврядування  встановлює тарифи, що застосовуватимуться до відповідної категорії споживачів, а саме на рівні тарифів, що застосовувалися станом на 24.02.2022року:

  тарифи на послугу з постачання теплової енергії для кінцевих споживачів:

  1. для потреб населення – 1810,74 грн/Гкал (з податком на додану вартість);
  2. для потреб бюджетних установ – 4162,11 грн/Гкал (з податком на додану вартість);
  3. для потреб інших споживачів (крім населення) –5637,49 грн/Гкал (з податком на додану вартість).
Інші новини