1o

До уваги підприємств, установ та організацій на території Калуської міської територіальної громади!

  • 2021.09.24 15:37
    • Громада
    • Надзвичайні ситуації
  • 315

Кількість машин збільшується, а разом і з ними збільшується обсяг б/в покришок. Якщо шину не утилізувати, то під дією атмосферних опадів і ґрунтових вод з покришок вимиваються токсичні речовини, які завдають великої шкоди довкіллю. Шини належать до IV класу небезпеки, є токсичними і вимагають спеціальних методів утилізації. Спалювання шин неприпустиме через виділення в атмосферу небезпечних речовин: бензопірен, фуран, діоксини, ПХБ.

Саме тому в Європі суворо заборонено захоронення та спалювання на звалищах покришок. В Україні щорічно утворюється 150 тис. тонн зношених автопокришок, і тільки 8% з них йде на утилізацію. Решта автопокришок викидаються на звалища.

Правильно перероблені шини дають можливість виготовити багато нових необхідних речей, як для промисловості, так і для повсякденного життя.

Організація ТОВ «РЕСАЙКЛІНГ-ЮА» пропонує послуги у сфері утилізації зношених шин будь-яких розмірів. Загальна мета - інноваційними методами переробки сприяти збереженню чистоти довкілля для екологічно-безпечного та комфортного проживання людей.

Компанія ТОВ «РЕСАЙКЛІНГ-ЮА» має сучасне інноваційне устаткування і володіє технологічним процесом повного циклу для екологічної та безпечної утилізації зношених шин, які забруднюють довкілля і не підлягають похованню на полігонах.

Дана пропозиція є цікавою для підприємств, установ та організацій, в процесі діяльності яких є зношені шини. Потужності компанії знаходяться за адресою: вул. Кротова,16, м. Дніпро, Україна, 49033.Телефони: (+38 056 231 77 07; +38 056 237 77 17; +38 068 686 87 00).

Закликаємо активно долучатися до утилізації зношених шин без шкоди для навколишнього середовища

Інші новини