До уваги мешканців Калуської територіальної громади! Запрошуємо до обговорення містобудівної документації: «Генеральний план с. Бабин-Зарічний, Калуського району, Івано-Франківської області»

  • 2024.08.05 16:36
    • Громада
    • Архітектура
  • 20

      Генеральний план виконується для визначення принципових рішень розвитку, планування, забудови та іншого використання території населеного пункту с. Бабин-Зарічний Калуського району Івано-Франківської області.

     Проєкт містобудівної документації розроблений на підставі рішення Калуської міської ради від 27.01.2022 №1222 «Про надання дозволу на розроблення генерального плану с. Бабин-Зарічний та плану зонування с. Бабин-Зарічний Калуського району Івано-Франківської області».

           Основою для розроблення містобудівної документації є завдання замовника – управління архітектури та містобудування Калуської міської ради, яке надане ТОВ «КОМПАНІЯ ГЕОНІКС (кваліфікаційний сертифікат архітектора Гуржій Д.П. №002275). Генеральний план є основним документом, який регламентує розміщення об’єктів містобудування, забезпечення необхідних санітарно-гігієнічних і екологічних вимог, раціональне визначення меж землекористувань, зон житлової, суспільної, промислової забудовитериторій, що особливо охороняються, зон різної містобудівної цінності та  розвиток інженерно-транспортної інфраструктури.

         Розроблення проєкту містобудівної документації «Генеральний план с. Бабин-Зарічний Калуського району Івано-Франківської обласіт» пов’язано з необхідністю урахуванням державних, громадських та приватних інтересів.

     З проектом містобудівної документації можна ознайомитись на офіційному сайті міської ради в розділі Новини. Відповідальною особою за організацію розгляду пропозицій є заступник начальника управління архітектури та містобудування – Семеняк Людмила Іванівна.

       Процедура розгляду та врахування пропозицій громадськості до проєкту містобудівної документації триватиме з 12.08.2024р. до 10.09.2024 р. включно.

        12.09.2024 року о 14.00 відбудеться громадське обговорення вищевказаної містобудівної документації.

     Місце проведення: Народний дім с. Бабин-Зарічний,

                                      вул.  Шевченка, 62, с. Бабин-Зарічний 

                                       Калуського району Івано- Франківської області

       Пропозиції громадськості надаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил на адресу м. Калуш, майдан Шептицького, 2. 

     Пропозиції (зауваження) фізичних та юридичних осіб, які не подали підтвердних документів для забезпечення їх ідентифікації, не розглядаються.

 

Матеріали  містобудівної документації :

     Пояснююча записка.

     Графічні матеріали.

Інші новини