19o

До уваги мешканців Калуської територіальної громади! Запрошуємо до обговорення містобудівної документації: «Детальний план території обмеженої вул. Цеглинського, вул. Підвальна, вул. С.Бандери та площею Героїв в м. Калуші»

  • 2024.07.04 16:06
    • Громада
    • Архітектура
  • 137

 Детальний план території виконується для визначення параметрів забудови земельної ділянки, будівництва інженерних комунікацій, визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними нормами та санітарно-гігієнічними нормами та уточнення планувальної структури і функціонального призначення території.

     Детальний план території розроблений на підставі рішення Калуської міської ради від 30.06.2022 №1453 «Про надання дозволу на розроблення проекту детального планування території обмеженої вул. Цеглинського, вул. Підвальна, вул. С.Бандери та площею Героїв в м. Калуші» .

     Основою для розроблення детального плану території є завдання замовника – виконавчого комітету Калуської міської ради, яке надане ТзОВ «ЗЕЛЕМІНЬ» (кваліфікаційний сертифікат головного архітектора проєкту Зінчук Н.Б. №327, архітектора Склярова І.В. №716 ). Детальний план території після затвердження є основним документом, який регламентує розміщення об’єктів містобудування, визначення цільового призначення земельної ділянки, будівництво та благоустрій територій.

         Виконання детального плану територій пов’язано з необхідністю деталізації рішень діючого Генерального плану розвитку м. Калуша, уточнення окремих його положень, пов’язаних з розміщенням житла та інших об’єктів містобудування.

     З проектом містобудівної документації можна ознайомитись на офіційному сайті міської ради в розділі Новини. Відповідальною особою за організацію розгляду пропозицій є заступник начальника управління архітектури та містобудування – Семеняк Людмила Іванівна.

       Процедура розгляду та врахування пропозицій громадськості до детального плану території триватиме з 16.07.2024р. до 14.08.2024 р. включно.

       Пропозиції громадськості надаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил на адресу м. Калуш, майдан Шептицького, 2.

         Оголошення про дату, час та місце проведення громадських слухань вищевказаної містобудівної документації буде розміщено додатково.

 

Матеріали  містобудівної документації (детального плану території) :

  1. Пояснююча записка.
  2. Графічні матеріали.
  3. Приєднані файли
Інші новини