16o

День вишиванки для наймолодших українців!

  • 2023.05.18 17:06
    • Громада
  • 182

Вже традиційно у День вишиванки міський голова Андрій НАЙДА та його заступники привітали маленьких мешканців нашої громади, які нещодавно з’явилися на світ.

9 немовлят - 2 дівчинки та 7 хлопчиків - наразі знаходяться у Калуському пологовому будинку (на одного більше, ніж у минулому році). Враховуючи, що нещодавно був День Матері, першими вишиванки отримали дівчатка – майбутні берегині – Одарка та Юлія, а за ними - й хлопчики. Завідувачка Калуського міськрайонного відділу ДРАЦС Ірина Очкур урочисто вручила свідоцтва про народження.
До акції "Народжені у вишиванці" долучилися й ГО "УФРА" спільно з Калуською міськрайонною філією "Союзу українок" та приватним дитячим садком KIDS UNI Калуш. Очільниці організацій передали малюкам пакуночки з вишиванками від майстринь з Краматорська. До слова, бойківські вишиті сорочки поїхали до малюків у м. Дніпро.

Всього з початку року у Калуському пологому будинку народилися 256 маленький українців. Хай ростуть всі здоровими на радість батькам та славу неньки-України!

Інші новини