11o

До уваги мешканців Калуської міської територіальної громади! Запрошуємо до обговорення «Проекту детального планування території площею 0,0994 га (кадастровий номер 2622885202:03:001:0109) щодо зміни цільового призначення земельної ділянки для будівництва житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Довге-Калуське, Калуського району Івано-Франківської області.»

  • 2021.07.22 09:43
    • Архітектура
    • Оголошення
  • 841

    Проект детального планування території виконується для уточнення планувальної структури і функціонального призначення території, визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними та санітарно-гігієнічними нормами, стандартами та правилами.        

     Детальний план території розроблений на підставі рішення Калуської міської ради від 25.02.2021 №293 «Про надання дозволу на розроблення проекту детального планування території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки для будівництва житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Довге-Калуське, Калуського р-ну Івано-Франківської області» Основою для розроблення детального плану території є завдання замовника – Калуської міської ради, яке надане ФОП Русин В.Б. (кваліфікаційний сертифікат архітектора Русина В.Б. серія АА №004555).

          Детальний план території після затвердження є основним документом, який регламентує розміщення об’єктів містобудування, визначення цільового призначення земельної ділянки, будівництво та благоустрій територій.

           Виконання детального плану території пов’язано з необхідністю деталізації рішень діючого Генерального плану розвитку м. Калуша, уточнення окремих його положень, пов’язаних з розміщенням житла та інших об’єктів містобудування.

     З проектом містобудівної документації можна ознайомитись на офіційному сайті міської ради в розділі Новини. Відповідальною особою за організацію розгляду пропозицій є начальник управління архітектури та містобудування, головний архітектор Калуської міської територіальної громади – Кузик Роман Володимирович.

       Процедура розгляду та врахування пропозицій громадськості до проекту детального плану території триватиме до 21.08.2021 р.

       Пропозиції громадськості надаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил на адресу м. Калуш, вул. Франка,1.

      26.08.2021 року о 14.00 відбудеться громадське обговорення вищевказаного проекту детального планування території.

     Місце проведення: майдан Шептицького, 2 (кабінет головного архітектора) в разі скасування карантинних обмежень пов'язаних з пандемією COVID-19.

Матеріали проекту детального плану території :

  1. Пояснююча записка.
  2. Графічні матеріали.

Приєднані файли

Інші новини