8o

До уваги мешканців Калуської міської територіальної громади! Запрошуємо до обговорення «Детального плану території земельної ділянки площею 0,1269 га в с. Боднарів по вул. І. Франка Калуського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд».

  • 2021.06.02 09:51
    • Архітектура
    • Оголошення
  • 994

    Проект детального планування території виконується для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.        

     Детальний план території розроблений на підставі рішення Боднарівської сільської ради від 18.10.2020 №377-40/2020 «Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки в с.Боднарів» Основою для розроблення детального плану території є завдання замовника – Боднарівської сілької ради, яке надане ФОП Гавриленко А.М. (кваліфікаційний сертифікат архітектора Гавриленко А.М. серія АА №002359).

          Детальний план території після затвердження є основним документом, який регламентує розміщення об’єктів містобудування, визначення цільового призначення земельної ділянки, будівництво та благоустрій територій.

           Виконання детального плану території пов’язано з необхідністю деталізації рішень діючого Генерального плану розвитку м. Калуша, уточнення окремих його положень, пов’язаних з розміщенням житла та інших об’єктів містобудування.

     З проектом містобудівної документації можна ознайомитись на офіційному сайті міської ради в розділі Новини за посиланням https://kalushcity.gov.ua/news?c=468. Відповідальною особою за організацію розгляду пропозицій є начальник управління архітектури та містобудування, головний архітектор Калуської міської територіальної громади – Кузик Роман Володимирович.

       Процедура розгляду та врахування пропозицій громадськості до проекту детального плану території триватиме до 04.07.2021 р.

       Пропозиції громадськості надаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил на адресу м. Калуш, вул. Франка,1.

      06.07.2021 року о 14.00 відбудеться громадське обговорення вищевказаного проекту детального планування території.

     Місце проведення: м-н Шептицького, 2-а, кабінет головного архітектора міської ради в разі скасування карантинних обмежень пов'язаних з пандемією COVID-19.

Матеріали проекту детального плану території :

Приєднані файли

Інші новини