3o

До уваги керівників підприємств та організацій!

  • 2023.03.06 16:00
    • Оголошення
    • Транспорт
  • 523

Виконавчий комітет Калуської міської ради (Організатор) відповідно до рішень виконавчого комітету Калуської міської ради від 24.03.2020 № 54 «Про конкурсний комітет з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу» та від 22.02.2022  № 35  «Про внесення змін в рішення виконавчого комітету міської ради від 24.03.2020  № 54  «Про конкурсний комітет з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу» оголошує конкурс з визначення підприємства (організації) для здійснення  функцій робочого органу з підготовки матеріалів щодо умов конкурсу  з  перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в м. Калуші та на приміських автобусних маршрутах загального користування Калуської міської  територіальної громади.

Об’єктом  конкурсу є робочий орган, на який покладаються функції з підготовки матеріалів щодо умов конкурсу, паспортів автобусних маршрутів,  аналізу одержаних пропозицій та їх оцінки, договорів з переможцями конкурсу та інших матеріалів  на  перевезення пасажирів на  міських автобусних маршрутах загального користування в м. Калуші та на приміських автобусних маршрутах загального користування  Калуської міської  територіальної громади.

Учасниками конкурсу можуть бути підприємства (організації), що мають фахівців у галузі автомобільного транспорту, матеріальні ресурси та технології, а також досвід роботи не менш як три роки з питань організації пасажирських перевезень та підготовки матеріалів щодо умов конкурсів на  здійснення пасажирських перевезень.  

До участі у конкурсі не допускаються  підприємства (організації) які:

- визнані банкрутами або щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство, або які перебувають у стадії ліквідації (за винятком тих, стосовно яких проводиться процедура санації);

- для участі у конкурсі подали неправильно оформлені документи або такі, що містять недостовірну інформацію;

- надають послуги з перевезень, провадять діяльність на ринку транспортних послуг, пов’язану з наданням послуг з перевезень,  представляють інтереси окремих автомобільних перевізників.

Для участі у конкурсі претенденти подають організатору такі документи:

-  заяву на участь у  конкурсі за зразком;

            - витяг (виписка) з Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб - підприємців;

            - копію документа, що підтверджує проведення процедури санації  (за умови проведення процедури санації);

- нотаріально завірені копії Статуту та договорів з підприємствами (організаціями), що підтверджують досвід роботи не менш як три роки з питань організації пасажирських перевезень та підготовки матеріалів щодо умов конкурсу  на  здійснення пасажирських перевезень;

            - довідку про наявність матеріальних ресурсів та технологій для здійснення функцій робочого органу;

            - довідку про наявність у претендента фахівців в галузі автомобільного транспорту та трудові відносини з ними;

        -  витяги з трудових книжок та нотаріально завірені копії дипломів, що підтверджують досвід роботи та освіту фахівців наявних у претендента в галузі автомобільного транспорту;

            -  інші документи, що на думку претендента можуть мати значення під час конкурсу          (за бажанням претендента).

   Документи на участь у конкурсі подаються у  конверті, на якому зазначається назва, адреса підприємства (організації), найменування об’єкта конкурсу з поміткою “Заява на участь у конкурсі з визначення робочого органу”  до загального відділу виконавчого комітету Калуської міської ради   за адресою: вул. І. Франка, 1, м. Калуш. Документи приймаються до 16.00 год.       24.03.2023 року.

 Конкурс відбудеться 10.04.2023 р. о 10.00 год. 30 хв. за адресою м. Калуш вул. Шевченка, 6, другий поверх, кабінет заступника міського голови.

 Для отримання бланку заяви та за додатковою інформацією звертатись в управління економічного розвитку міста Калуської міської ради щоденно в робочі дні за адресою: м. Калуш вул. Шевченка, 6, другий поверх кабінет № 5. Телефон для довідок 0681095850.

Інші новини