19o

До Дня Незалежності – з належним благоустроєм

  • 2024.08.19 11:22
    • Громада
  • 44

Сьогодні, 19 серпня, в ході ранкового об’їзду міський голова Андрій Найда разом зі своїм заступником Богданом Білецьким аналізували, як триває підготовка у громаді до відзначення Дня Незалежності.

«Підтримка благоустрою в громаді – завжди у центрі уваги працівників КП «Калушавтодор». Відразу помітно, що вони люблять свою роботу. Адже щодня докладають максимум зусиль, щоб наша громада була ошатною та комфортною для життя. Незважаючи на брак робочих рук, комунальники на відмінно справляються зі своїми завданнями. Дбають про кожен куточок міста: косять траву, прибирають сміття, висаджують квіти та кущі. Усі вулиці буяють квітковим різнобарв’ям. Особлива увага приділяється центральним локаціям, а також в’їздам у місто».
От-от стануть реальністю задумані вертикальні квітники на Алеї Героїв. Уже сьогодні тут встановлюватимуть конструкції під кашпо, що з дня на день прикрасять квітами. На перехресті вулиць Бандери, Івано-Франківська та Львівська облаштовують нову квіткова композиція, яка стане справжньою окрасою цього місця.


Важливо, що всі ці роботи автодорівці виконують власними силами, без залучення додаткового фінансування. А квіти вирощують у комунальній теплиці, про яку також дбають самі.


Нещодавно облагороджене озеро на вулиці Рубчака стало ще одним прикладом того, що КП «Калушавтодор» – це команда людей, які, беручись за справу, вміють довести її до ладу, – наголошує міський голова. – Локація з водоймою тривалий час відлякувала мешканців громади. Тепер вона стала чудовим місцем для відпочинку. До слова, і риби побільшало, і качок, а головне – задоволених результатом калушан. Щиро дякуємо команді КП «Калушавтодор» за щоденну наполегливу працю на благо громади. Велике прохання до всіх наших мешканців – бережіть ту красу, яку власноруч створюють комунальники. У свою роботу вони вкладють душу й серце. Цінуймо!

Інші новини