28o

ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ КАЛУСЬКІ ДІТИ ВИГОТОВИЛИ ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ ПАРТІЮ БРАСЛЕТИКІВ-ОБЕРЕГІВ

  • 2024.08.02 16:17
    • Громада
  • 29

Планували сплести по два браслетики — а вдалося по сім-вісім.

Легко засвоїли мистецтво плетіння патріотичних браслетів зі стрічки дітки-мешканці мікрорайону Загір’я. у місцевому народному домі «Просвіта» для них влаштували майстер-клас «Хай живе моя Україна». — Такі нехитрі патріотичні браслетки — не новинка.

Але всі дітки, які прийшли на майстер-клас, не плели їх досі.

Але швидко навчилися, і в результаті виготовили по кілька браслетиків.

Цей захід організували для того, щоб урізноманітнити літній відпочинок, — розповіла керівниця драматичного колективу НД «Просвіта» ж/м Загір’я Ольга Касьмін. Участь у майстер-класі взяли більше 10-и юних калушан-мешканців Загір’я і всіх охочих.

Частину браслетиків, які вони виготовили, до Дня Незалежності України передадуть нашим військовим. — Такі патріотичні обереги ми виготовляємо вже не вперше. Із часу повномашстабної війни ми виготовляли і ангеликів, і жовто-сині сердечка-брелочки, і багато інших патріотичних оберегів, — пригадує Ольга Касьмін. — Бувало, що дітки після майстер-класів забирали їх, щоб передати своїм рідним, які перебувають на фронті. Волонтери завжди охоче беруть такі речі. Для діток браслети будуть чудовим нагадуванням про цікаві літні канікули, а для наших Захисників — віримо — вірним оберегом.

Буде Перемога!

Інші новини