3o

Для учнів Калуського ліцею № 5 передали два набори спортивного інвентаря

  • 2022.07.26 16:52
    • Освіта
    • Спорт
  • 387

Сьогодні, 26 липня, міський голова Андрій Найда, за участі Віталія Ільчишина, заступника голови ОВА, Віктора Кімаковича, директора департаменту освіти, науки та молодіжної політики, та Ігоря Гаврилюка, заступника директора цього департаменту Івано-Франківської обласної військової адміністрації, передали набори спортивного інвентаря для дітей, які навчаються у Калуському ліцеї № 5 від Parimatch Foundation.

   Як зазначив директор представництва благодійного фонду Parimatch Foundation в Україні Вадим Місюра, в рамках програми “Нова фізична культура” організація для 33 закладів освіти області передала 40 наборів. Два з них – у Калуський ліцей №5. Вартість одного комплекту 10-12 тис. грн. У кожному з таких наборів спорядження для занять різними видами спорту: футболом, баскетболом, волейболом, бадмінтоном, шахами, шашками та дартсом.
    Минулий навчальний рік у ліцеї №5 поруч з маленькими мешканцями нашої громади навчалося до 40 дітей із сімей з числа внутрішньо переміщених. І сьогодні вони разом брали участь у патріотичному флешмобі а також спробували подарований інвентар в дії.
   Дякуємо кожному хто сьогодні подає руку допомоги. Разом ми сильніші!

Інші новини