19o

Калуські службовці проходять тренінг із комунікації

  • 2023.07.28 10:00
    • Громада
  • 153

Для службовців Калуської міської ради 27 липня було організовано тренінг із комунікації між владою і громадою.

Тренінг відбувався у рамках проєкту «Лабораторія творчого діалогу». Із присутніми працював тренер проєкту Андрій Фендик. Проєкт реалізовується спілкою «Громадські ініціативи України» спільно із ULEAD з Європою.

Управління і підрозділи виконавчої влади щодня здійснюють чималу комунікацію – безпосередню і документальну – із абсолютно всіма верствами населення. Відтак, учасники тренінгу мали ряд пропозицій, які можуть полегшити взаємодію і для громадян, і для службовців.

Актуальною є комунікація із військовослужбовцями, які повернулися із зони бойових дій. Обговорили можливість влаштування «єдиного вікна» для роботи із цієї категорією населення. В Україні уже є перші приклади впровадження такого механізму комунікації. Тим паче, що надалі звернень від зазначеної категорії населення ставатиме дедалі більше. Очікувано, що система органів взаємодії із ними буде створена на централізованому рівні. 

Проєкт «Лабораторія творчого діалогу» має і зворотний в’язок. У рамках тренінгу заплановано провести ще одну діалогову зустріч. У звіті організатори вкажуть на виявлені проблеми і можливі шляхи їхнього подолання.

Інші новини