21o

Дитячу точку «Спільно» за підтримки Дитячого фонду ООН ( UNICEF Ukraine ) відкрито на базі Калуський ліцей N6

  • 2023.02.10 15:23
    • Освіта
  • 369
Хоча заходи з нагоди відкриття довелося завершувати в укритті через тривогу, настрій від цього в дітей не змінився - був піднесений та радісний.
   Від сьогодні в спеціально обладнаній кімнаті проводити розвиваючі заняття з дітьми будуть 4 адміністратори. Планується реалізовувати майстер-класи, квести та інші форми корисного дозвілля.
   Дитяча точка оснащена меблями та забезпечена розвиваючими іграми для активного відпочинку, а також матеріалами для навчання та творчості. Точка «Спільно» працюватиме з 9:00 до 18:00 год для усіх категорій дітей.
   Щира подяка директору Калуського ліцею №6 Вірі Притуляк за ініціативність та міжнародним партнерам за благодійну допомогу, яка сприятиме розвитку, вихованню та навчанню учнів ліцею, а також, що важливо, психологічному розвантаженню. 
   Нагадуємо, що нещодавно на базі Калуського ліцею №7 було відкрито стаціонарну точку проєкту «Спільно», де надаються інтегровані соціальні послуги для дітей та сімей учасників бойових дій, внутрішньо переміщених осіб та інших кризових категорій
Інші новини