25o

Дитяча точка "Спільно" у дії

  • 2023.11.16 13:04
    • Соціальна сфера
  • 167

  У рамках проєкту “СПІЛЬНО. Соціальні послуги”, що впроваджується за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, на базі Калуського ліцею № 7, де функціонує стаціонарна Дитяча точка “Спільно”, працівниками Калуського міського центру соціальних служб щоденно проводяться профілактичні соціально-педагогічні розвиваючі заняття та рухливі ігри з дітьми, надаються послуги психосоціальної підтримки.

   Творчі активності  користуються неабиякою популярністю серед дітей. Спеціалісти обирають проведення бесід та тематичних поробок, відповідно до різних професійних та релігійних світ, пам’ятних дат в календарі. Школярі охоче йдуть на контакт, з захопленням виконують запропоновані їм завдання.

   Зокрема, протягом останнього періоду, проведено ряд тематичних заходів з нагоди Європейського дня боротьби з торгівлею людьми на тему: ”Обережним будь завжди з незнайомими людьми”, пізнавальні заходи, приурочені Міжнародному дню кухаря і кулінара, Всесвітньому дню доброти, творчі майстер класи з виготовлення патріотичних браслетів, “парасольок”, виробів з природніх матеріалів тощо.

   Проєкт направлений на надання психосоціальної підтримки дітям через створення  дружного  для них простору та позитивної атмосфери, тому, запрошуємо всіх до подальшої СПІЛЬНОЇ активної взаємодії!

  Нагадуємо. що #Проєкт «СПІЛЬНО. Соціальні послуги»*, впроваджується Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW). В Консорціум входять: Українська мережа за права дитини, Партнерство “Кожній дитині”, СОС Дитячі Містечка Україна, ГО “Соціальна синергія”, Громадська організація “Дніпровська ліга соціальних працівників”, Громадська організація “всеукраїнська організація “Клас”.

Інші новини