5o

57 маленьких калушан стали учасниками благодійної акції «Перший портфелик-2023» від БО «БФ «Карітас-Івано-Франківськ УГКЦ» Діти із вразливих категорій отримали подарункові сертифікати на придбання канцтоварів та шкільного приладдя

  • 2023.08.17 15:54
    • Громада
  • 201

  17 серпня в рамках благодійної акції «Перший портфелик-2023» відбулось вручення подарункових сертифікатів на придбання канцтоварів та шкільного приладдя.

   Учасниками акції стали 57 дітей із вразливих категорій населення: ВПО та місцеві, батьки яких є учасниками бойових дій; батьки яких загинули чи зникли безвісти під час війни; діти з інвалідністю; діти, позбавлені батьківського піклування. Усі вони з нетерпінням очікують Першовересня, коли сядуть за парти і розпочнуть перший у своєму житті навчальний рік.

    Тому отримані сьогодні сертифікати є дуже доречними. Адже наділяють їхніх власників правом придбати в одній із калуських крамниць такі необхідні для навчання товари на суму 1000 грн. Термін сертифікату дійсний до 15 вересня поточного року. Подарункові сертифікати в урочистих обставинах вручали представники БО «БФ «Карітас-Івано-Франківськ УГКЦ» у присутності декана Калуського о. Степана Скібіцького та заступниці міського голови Надії Гуш. Координатором акції виступив о. ігор Пришляк.

Інші новини