29o

Діти наших захисників повернулися із захоплюючої подорожі до румунського міста-побратима Сеїні

  • 2022.07.25 14:33
    • Актуально
    • Громада
  • 878

Повернулися діти наших захисників із захоплюючої подорожі, сповнені враженнями, зворушені турботою та по-дитячому щасливі.

   Нагадаємо, що в суботу 16 липня на запрошення наших друзів з румунського міста-побратима Сеїні, група школярів поїхала на короткий відпочинок. Подорож тривала всього шість днів, однак це був для них незабутній час.
   Перш за все – зміна середовища завжди є корисною компонентою для психологічного розвантаження. І результат був досягнутий – діти із задоволенням цілковито занурилися в полон всього нового і незвіданого, сміливо заводили нові знайомства, з неабияким завзяттям рушали назустріч пригодам.
  За час перебування в Сеїні діти встигли надзвичайно багато: побували на заходах в День міста, брали участь у спортивних змаганнях, підкорювали гірські вершини, забавлялися на чудернацьких атракціонах, каталися на квадроциклах… І про це все учасники подорожі наввипередки розповідають на камеру (відео додаються).
  Відрадно, що разом з румунським друзями зуміли подарувати дітям, які сьогодні чекають своїх татів з війни, трішечки тепла і нових вражень.
  Щира вдячність очільниці м.Сеїні пані Габрієлі за організацію чудового відпочинку для наших школярів та за те, що завжди відчуваємо Вашу підтримку у всьому.
  Насамкінець повідомляємо, що це був тільки початок організації дозвілля чи інших заходів для дітей, чиї батьки стали на захист України. Задача - максимально охопити різноплановими заходами цю категорію неповнолітніх. Це для нас пріоритет.

Відео 1

Відео 2

Відео 3

Відео 4

Інші новини