18o

ВИЇЗНІ НАРАДИ У СТАРОСТИНСЬКІ ОКРУГИ ТРИВАЮТЬ: РІП’ЯНКА, ЯВОРІВКА, МИСЛІВ

  • 2022.02.04 17:52
    • Актуально
    • Громада
    • Старостинські округи
  • 809

Сьогодні міський голова Андрій Найда з командою заступників міського голови та старостами усіх округів проводили нараду в Ріп’янському старостинському окрузі.

   Староста Любомир Гулимчук прозвітував про свою роботу, про заходи, які вдалось зреалізувати всім спільно – міській раді, її структурним підрозділам та комунальним підприємствам. Загалом на округ в минулому році вдалось міській владі спрямувати значний фінансовий ресурс - 10 520 056 грн, враховуючи освітню субвенцію (4 194 471 грн). Найбільша частина з цих коштів – це видатки на освіту – 7,7 млн. грн, 671 тис. грн. – культура, 465 – соціальний захист, 437 – автобусні перевезення. 290 тис. грн. – вартість матеріалів, які використані комунальними підприємствами «Калушавтодор», «Міськсвітло» тощо.

   На нараді йшлося і про проблеми у селах Ріп’янського старостинського округу. В першу чергу – це стан дороги. Тут варто зазначити, що ще минулого року це питання ставилося перед ДП «Дороги Прикарпаття» і, що важливо, вже в цьому році це підприємство починає ремонтні роботи.

  Після робочої наради разом зі старостою Любомиром Гулимчуком відвідали народний дім с. Ріп’янка, оглянули міст у с. Мислів. За результатами наради міський голова традиційно надав відповідальним службам і працівникам протокольні доручення.

Інші новини