30o

Депутати Калуської міської, Войнилівської селищної та Верхнянської і Новицької сільських територіальних громад стали переможцями 1-го етапу ІХ-ї Всеукраїнської Спартакіади серед депутатів усіх рівнів

  • 2021.05.07 19:56
    • Громада
    • Спорт
  • 623

       07 травня 2021 року у ДЮСШ «Сокіл та спортивному залі ФСК «Нафтохімік» відбувся 1-й етап ІХ-ї Всеукраїнської Спартакіади серед депутатів усіх рівнів. В  новоутвореному після місцевих виборів 2020 року  Калуському районі команди формувались за територіальним принципом (колишні Калуський. Долинський та Рожнятівський райони). Команда у складі депутатів Калуської міської, Войнилівської селищної і Верхнянської та Новицької сільських рад здобула загльнокомандне перше місце та право представляти наш край на обласному етапі, який відбуватиметься 15 травня у м.Іван-Франківську.

        За результатами змагань у п’яти видах спорту (футзал, настільний теніс, волейбол, шахи та шашки) об’єднана команда колишнього Калуського району здобула перші місця у футзалі та настільному тенісі, завоювала друге місце у шахах, а у волейболі та шашках зайняла треті місця, набравши загалом 364 залікові очки.

    І хоча депутати Рожнятівської селищної ради також набрали 364 залікові очки, але їх команда все ж стала срібним призером, оскільки вони перемогли тільки у змаганнях з волейболу.  Третє місце за командою депутатів Вигодської селищної ради, яка набрала 344 залікові очки, здобувши перше місце у змаганнях з шашок та два другі місця у волейболі та настільному тенісі.

       Окрім вищезгаданих, у змаганнях приймали ще участь команди Калуської районної та Долинської міської рад, які зайняли відповідно 5-е та 4-те місця.

     Привітати переможців і учасників змагань прийшли також міський голова Андрій Найда, його перший заступник Мирослав Тихий та заступниця Наталія Кінаш.

Інші новини