3o

Депутати Калуської міської ради – взяли участь у спартакіаді. Разом – сила!

  • 2023.05.22 10:05
    • Громада
    • Спорт
  • 314

????Вчора завершилась дводенна спартакіада серед команд депутатів сільських, селищних, міських, районних та обласної рад, яка цьогоріч відбулася як благодійна спортивно-патріотична акція – «Місцеве самоврядування Прикарпаття – Збройним Силам України». А присвятили цей захід Дню Героїв. ????????

❗️І вже з впевненістю можна сказати, що поставлена мета досягнута, адже 3️⃣1️⃣ команда по 2️⃣0️⃣ тисяч гривень, а обласна рада - 2️⃣0️⃣0️⃣ тисяч гривень (вступний внесок, кошти - особисті) – суттєва допомога нашим військовим! Загалом вдалося зібрати майже півмільйона гривень фінансової допомоги для ЗСУ.

Кошти ????депутатів Калуської міської ради мали цільове призначення ????– придбали новий ноутбук для нашого Калуського батальйону тероборони.

А водночас депутати рад з цілої області мали можливість продемонструвати свій спортивний гарт та волю до перемоги у змаганнях з футзалу ⚽️, волейболу ????, настільного тенісу ????, шахів♟️, шашок і бадмінтону ????. І це було насправді круте спортивне видовище.

Наша команда брала участь у всіх, без винятку, видах спорту. Маємо одне призове місце в індивідуальному заліку з шашок???? (Любомир Онуфрик, вітаємо).

????Загальнокомандне місце буде оголошене на черговій сесії облради.

Дякуємо всім депутатам Калуської міськради – учасникам спартакіади. Разом – сила!????????

Інші новини