10o

26 лютого - День кримського спротиву російській окупації

  • 2024.02.26 08:11
    • Актуально
    • Громада
  • 122
КРИМ – ЦЕ УКРАЇНА
   Десять років тому окупант розпочав збройну агресію проти України. Ворог, порушивши всі закони, нахабно увірвався в наш Крим. Диверсійні групи робили перші спроби захопити кримський півострів.
   26 лютого 2014 року повстали тисячі кримських татар, українців та представників інших національностей чинити спротив російській окупації. Той мітинг став для усього світу свідченням того, що Україна – єдина держава!
   Ворог не може зрозуміти цього й досі, своїми злочинними діями прагне довести свою правоту, прагне упокорити нашу націю, зробити нас рабами московії.
Тимчасова окупація Криму не зробила його проросійським. Крим – це Україна. Так було і так буде.
   10 років ми боремося за кожен клаптик рідної землі. Два крайні роки в умовах повномасштабної війни. Супротив триває! І завершальним етапом цієї боротьби стане визволення від ворожого чобота кожнісінької тимчасово окупованої території. За цим стоять наші хоробрі Воїни та вся нація незламних українців.
    Прийде час, коли все стане на свої місця. Ворог зануриться у пітьму страждань та відповідатиме за всі злочини, що скоїв на нашій Богом даній землі. А всі українці із вдячністю Захисникам, шаною та пам’яттю про полеглих Героїв будуть панувати у своїй рідній Україні.  Віримо, що цей час вже близько.
    26 лютого – День спротиву окупації Криму. Десятий лютий боротьби. Другий лютий незламності. Переможемо!
 
Міський голова   Андрій Найда
Інші новини