8o

На зустрічі з начальником управління цивільного захисту облдержадміністрації, заступником голови регіональної комісії ТЕБ і НС Володимиром Стебницьким йшлося про відселення мешканців с. Кропивник, що проживають у зоні просідання земної поверхні

  • 2022.02.10 14:44
    • Громада
    • Надзвичайні ситуації
  • 456
     Відбулась робоча зустріч міського голови Андрія Найди з начальником управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи обласної державної адміністрації, заступником голови Регіональної комісії ТЕБ і НС Володимиром Стебницьким. Також у зустрічі взяли участь перший заступник Мирослав Тихий та  начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Іван Дембич.
     Основна увага була зосереджена на підготовці матеріалів для розгляду питання на засіданні регіональної комісії з питань ТЕБ та НС про відселення мешканців с. Кропивник, які проживають в зоні просідання земної поверхні.
     Зокрема, йшлося про підготовку проекту звернення до Кабінету Міністрів з даного питання та розробки Державної програми щодо відселення мешканців із зон просідання.
  
      Погоджено, що матеріали будуть розглянуті на найближчому засіданні Регіональної комісії.
Інші новини