31o

Делегація з Калуша взяла участь в урочистих заходах з нагоди святкування Дня Військово-Морських Сил Збройних Сил України в підшефній військовій частині А 2637 в м. Очакові

  • 2021.07.05 14:00
    • Громада
  • 693

04 липня офіційна делегація з м. Калуш у складі міського голови Андрія Найди, заступника міського голови Наталії Кінаш, начальника управління з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради Івана Дембича, за участю начальника управління комунальної власності Калуської міської ради Олександра Челядина, підприємців Ростислава Ковальчика та Сергія Селюха взяла участь в урочистих заходах з нагоди святкування Дня Військово-Морських Сил Збройних Сил України в підшефній військовій частині А 2637, що дислокується у м. Очаків.

Міський голова Андрій Найда ознайомився з військовою частиною з метою надання шефської допомоги та подальшої співпраці, яка продовжується вже більше 20 років. Від Калуської міської ради було вручено комп’ютерну техніку. Міський голова привітав з професійним святом всіх військових моряків та вручив грамоти кращим військовослужбовцям за сумлінне виконання службових обов’язків з нагоди святкування Дня Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

Підприємці міста Калуш також вручили подарунки для військової частини А 2637 в м. Очаків з нагоди професійного свята.

 

Інші новини