3o

Дайджест можливостей від ЄС

  • 2021.04.09 13:52
    • Громада
  • 230
Гранти, стипендії, стажування, школи, курси, волонтерство, конкурси та конференції – все найкраще та найсвіжіше у переліку дайджесту можливостей від Європейського Союзу на платформі House of Europe.
Пропонуємо ознайомитися з актуальними можливостями для залучення інвестицій Вашого розвитку та розвитку сфери Вашої діяльності.
Відкриті конкурси від House of Europe: 
Презентації грантових програм: 
Можливості та програми ЄС у сфері культури та креативних індустрій:  
Можливості та програми ЄС у сфері освіти: 
Можливості та програми ЄС в інших сферах: 
Довідка: Гра́нти (від англ. grant  дар, пожертвування) — грошові або інші засоби, що передаються громадянами та юридичними особами (в тому числі іноземними), а також міжнародними організаціями для проведення конкретних наукових досліджень, розробки законопроєктів, підготовки кадрів та інших цілей на умовах, передбачених грантодавцем. Гранти надаються безплатно і без повернення.
За допомогою грантів здійснюється необхідна підтримка проєктів, котрі не є прибутковими, але відіграють важливу роль у розвитку суспільства, міста або навчального закладу. Діяльність, що не отримує адекватного фінансування з боку держави, також може бути підтримана за допомогою грантів. Наприклад, некомерційні організації, що існують в країні, часто опираються на гранти як на основне або навіть єдине джерело свого доходу (він необхідний для оплати приміщення і техніки, праці співробітників).
Інші новини