7o

Дайджест можливостей (42-й тиждень)

  • 2021.10.22 11:55
    • Громада
  • 397
Щотижневий дайджест цікавих можливостей для громади на теми залучення фінансів на розвиток села та молоді від міжнародних грантових програм.
 
Зверніть увагу, що ці програми не мають відношення до грантів від компанії “Ґудвеллі Україна”. Компанія пропонує консультаційну підтримку в заповненні заявок, щоб ваш проект був написаний добре і мав більші шанси на отримання фінансування для його реалізації. Якщо однією з умов отримання гранту по якійсь з програм у переліку є залучення співфінансування - можете розраховувати на допомогу компанії.
 
Дайджест можливостей (42-й тиждень)
 
№1: Онлайн-тренінги для представників об'єднаних територіальних громад та громадського сектору
Експертами проєкту «Віртуальний музей «Вітрина Закарпаття» у цьому році було подано ще 3 номінації. Тож ми хотіли б поділитися з вами досвідом та надати практичні поради, а саме на тренінгу ви зможете дізнатися:
- як правильно індетифікувати гастрономічну спадщину, що потребує збереження та систематизувати дані про нематеріальну культурну спадщину у картці для реєстру НКС України;
- як за допомогою сучасних технологій, цифрувати гастрономічну спадщину вашого ОТГ та вдало поєднати інформацію про номінанта з електронними картами;
- на що варто звернути увагу під час реєстрації елемента НКС;
 
Посилання на реєстрацію:
 
№2: Гранти RFA-01 «Публічні консультації»
Проєкт «ГОВЕРЛА» працює над розвитком інструментів місцевої демократії у громадах для розширення участі громадян у процесі ухвалення рішень і впливу на нього.
 
У результаті реалізації грантів, наданих у межах цього RFA, має бути досягнуто таких цілей:
• підвищення стійкості організацій громадянського суспільства (ОГС) та/або неурядових організацій (НУО) через упровадження інструменту консультацій із громадськістю, що дає змогу впливати на рішення місцевого самоврядування та зважати на думку населення щодо розроблення певної політики;
• надання через НУО/ОГС членам громад реального механізму залучення до процесу ухвалення рішень та інструменту впливу;
• краще розуміння органами місцевого самоврядування потреб членів своєї громади та того, як планувати свою політику за їх участю;
• надання органам місцевого самоврядування та НУО/ОГС інструменту для покращення якості рішень у громадах.
 
Всі необхідні документи та деталі за посиланням: https://tinyurl.com/2wcuj9a5 
 
Дедлайн: 8 листопада 2021 року
 
№3: День ООН 2021 / UN Day 2021
Цього року ми поділимось надихаючими історіями успіху українців крізь виклики пандемії.
12 спікерів розкажуть нам про те, як разом з ООН долали перешкоди, втілювали мрії та досягали результатів для себе та своїх громад.
Учасники, яких ми зібрали - різного віку та походження, працюють в різних сферах. Але всіх їх поєднує бажання зробити світ та свою країну кращими.
 
Ви почуєте:
- історію сімейної української компанії, яка виготовляє екологічні зубні щітки для Netflix та інших світових гігантів;
- виступ IT-спеціаліста, який робить програми та додатки доступними для людей з інвалідністю,
- розповідь священника про те, як вдається переконати парафію вакцинуватись;
- секрети відповідального татівства та як це поєднувати з блогінгом;
- як за допомогою сплаву річкою створити круті молодіжні проекти;
...та багато інших унікальних історій!
Не пропустіть трансляцію наживо 22 жовтня о 15:00.
 
Посилання на подію у Фейсбуці: 
 
№4: X Форум розвитку громадянського суспільства
Вперше "Форум з організаційного розвитку" відбувся у 2012 році і відтоді щороку кількість учасників та об'єм суспільної уваги до Форуму збільшується. Цьогоріч відбудеться ювілейний 10-й Форум - 30 листопада!
 
Організатором Форуму є ІСАР «Єднання», який щороку запрошує до партнерства у проведенні події велику кількість донорів та партнерів: Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), Уряд Швеції (Sida), Програму розвитку ООН в Україні, Представництво ЄС в Україні, Фонд Ч.С. Мотта, Міжнародний фонд «Відродження» та багато інших.
 
Долучайтесь в телеграм-чат, де будуть оновлення інформації, щодо форуму https://t.me/csd_forum
 
№5: Гранти House of Europe на персональні проєкти
House of Europe пропонує професіоналам зі сфери культури та креативних індустрій (https://bit.ly/3mI8vAk), освіти (https://bit.ly/2YKwiYg ) медицини та охорони здоров'я (https://bit.ly/30iDbR4), медіа (https://bit.ly/3oTJk09), соціального підприємництва (https://bit.ly/2YCHBkQ) та роботи з молоддю (https://bit.ly/3iTAA6i) взяти участь у програмі грантів на індивідуальні проєкти.
 
21 жовтня о 16:00 менеджер програми Юрій Кірушок розкаже детальніше про умови грантів та відповість на усі запитання щодо процесу подачі заявки та суті вашого персонального проєкту.
 
Посилання на подію у Фейсбуці: 
 
 Якщо у вас виникнуть питання чи потрібна допомога з написанням проекту та подачею заявки на грант - звертайтесь до фахівця компанії “Ґудвеллі Україна” Вікторії за номером: +38(067)-340-35-84 (Пн-Пт, 8:00-16:00)
Інші новини