Дайджест можливостей (40-й тиждень)

  • 2021.10.11 10:39
    • Громада
  • 323
Щотижневий дайджест цікавих можливостей для громади на теми залучення фінансів на розвиток села та молоді від міжнародних грантових програм.
 
Зверніть увагу, що ці програми не мають відношення до грантів від компанії “Ґудвеллі Україна”. Компанія пропонує консультаційну підтримку в заповненні заявок, щоб ваш проект був написаний добре і мав більші шанси на отримання фінансування для його реалізації. Якщо однією з умов отримання гранту по якійсь з програм у переліку є залучення співфінансування - можете розраховувати на допомогу компанії.
 
Дайджест можливостей (40-й тиждень)
 
Навчальні онлайн-вебінари у сфері освіти:
 
№1: Цікаві інструменти фандрейзингу (серія тренінгів)
Реєстрація та деталі онлайн-події за посиланням на подію у Facebook: 
 
№2: Нове в законодавстві про дошкільну освіту
Реєстрація та деталі онлайн-події за посиланням на подію у Facebook:
 
Грантові можливості:
 
№1: Active Citizens Camp online: ненасильницький підхід для порозуміння та партнерства
Табір складається з двох модулів. Перший допоможе усвідомити мотивацію займатися змінотворенням, навчитися вести ефективний діалог та планувати сталі соціальні ініціативи. Направлять фасилітатори, які працюють за методологією «Активні Громадяни».
Другий модуль присвячено ненасильницькому підходу до спілкування: встановленню зв’язків, побудові діалогу та вирішенню конфліктів. Нові знання ви одразу ж застосуєте на практиці — розробите проєкт для своєї спільноти. Десять найкращих отримають по 10 000 гривень, щоб втілити свої ідеї вже у грудні-січні. 
 
Кінцевий термін: 25 жовтня 2021 о 15:00 за київським часом.
 
 
№2: Академія культурного лідера: онлайнова нетворкінгова навчальна подорож до Баден-Вюртембергу (Німеччина)
Ви познайомитеся з менеджерами та управлінцями, які втілюють вражаючі культурні проєки у невеликих містах та з мінімальними бюджетами. Вивчите структуру місцевих установ, дізнаєтеся про ефективні інструменти та отримаєте персональні поради. Щоб ви вільно спілкувалися з експертами, ми запрошуємо перекладачів.
 
Кінцевий термін: 25 жовтня 2021 о 15:00 за київським часом.
 
Якщо у вас виникнуть питання чи потрібна допомога з написанням проекту та подачею заявки на грант - звертайтесь до фахівця компанії "Ґудвеллі Україна" Вікторії за номером: +38(067)-340-35-84 (Пн-Пт, 8:00-16:00)
 
Інші новини