Дайджест можливостей (39-й тиждень)

  • 2021.10.11 07:27
    • Громада
  • 219
Щотижневий дайджест цікавих можливостей для громади на теми залучення фінансів на розвиток села та молоді від міжнародних грантових програм.
 
Зверніть увагу, що ці програми не мають відношення до грантів від компанії “Ґудвеллі Україна”. Компанія пропонує консультаційну підтримку в заповненні заявок, щоб ваш проект був написаний добре і мав більші шанси на отримання фінансування для його реалізації. Якщо однією з умов отримання гранту по якійсь з програм у переліку є залучення співфінансування - можете розраховувати на допомогу компанії.
 
Дайджест можливостей (39-й тиждень)
 
№1: Розпочато прийом заявок на восьмий семінар для проактивних підлітків «Обрії майбутнього 8.0»
До участі запрошуються підлітки, віком від 14 до 16 років. Це семінар для підлітків, покликаний сприяти розвитку критичного мислення, формуванню власних цінностей та визначенню бажаного життєвого шляху. Подія організовується в межах програми Аспен Інституту Київ Aspen Teens спільно з Klitschko Foundation. Восьмий семінар відбудеться 26-30 жовтня у форматі онлайн. Реєстрація до 8 жовтня за посиланням: https://aspeninstitutekyiv.org/event/aspen-teens-6/
 
№2: Всеукраїнський конкурс соціального відео “Міфи та стереотипи щодо домашнього насильства та алгоритм безпечної поведінки” для шкільної молоді
Мета конкурсу: привернути увагу  молоді  до проблеми домашнього насильства та сприяти підвищенню рівня інформованості населення щодо алгоритму безпечної поведінки в разі потрапляння в ситуації домашнього насильства.
 
Загальний призовий фонд конкурсу: 40 000 грн. За кошти призового фонду буде здійснена закупівля призів для переможців: USB-колонки та бездротові навушники. Переможцями конкурсу будуть обрані декілька кращих робіт.
 
Строки конкурсу: роботи приймаються по 30.10.2021 р. включно, шляхом заповнення заявки на участь у Конкурсі (https://forms.gle/GLJq9UDeu54Xp3pJ7) та надання посилання на Відеороботу, розміщену на веб-сайті youtube.com.
 
№3: Запрошується молодь до участі в проєкті «Зміни для тебе»
Проєкт залучення молоді до активної громадської діяльності через навчання, створення молодіжних рад та співпрацю з місцевою владою задля більш ефективного розв'язання молодіжних проблем у громадах. 
 
Для молоді 15-20 років з 20 громад УкраїниКалуська ТГ була відібрана до участі, тож запрошуємо молодь реєструватись за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSckhyWufSoUC2jWwkYWnpY-nFC1-rCm79aipWoH9AMPBscb4A/viewform
 
Актуально до: 10.10.21
 
№4: Всеукраїнський конкурс «Безпечна поведінка на дорозі учасників дорожнього руху (не водіїв)» для шкільної молоді
Громадська організація «Переселенці та громади разом» запрошує шкільну молодь (молодіжні команди) до участі у творчому конкурсі соціального відео про безпечну поведінку на дорозі учасників дорожнього руху (не водіїв авто): пішоходів, скутеристів, мотоциклістів, велосипедистів тощо. Роботи приймаються до 15 жовтня 2021 року.
 
Детальніші умови в Положенні про конкурс за посиланням: https://docs.google.com/document/d/17Cv0Qvc21styZaEeieygjqns0yXEfqbfZWdWt22nXAg/edit
 
№5: Школярів 10-11 класів запрошують до «Талант Хаб»
Ініціатива «Талант Хаб» – це безкоштовна програма для талановитих та мотивованих школярів, які найближчий рік визначатимуться з фахом та хочуть отримати практичні знання і підтримку безпосередньо від людей, які вже досягли успіхів в Україні.
 
Актуально до: 31.10.21
 
 
№6: Програма обміну майбутніх лідерів FLEX
 
№7: Карітас-Київ продовжив програму “Гроші за роботу” у 2021 році
Учасником програми може бути особа, яка на даний час не працевлаштована, не перебуває на обліку в Державній службі зайнятості та готова виконувати суспільно-значущу роботу/надавати послуги.
 
Актуально до: 31.12.21
 
 
8: Конкурс СторіМейкер. «COVID-19: випробування людяності в епоху пандемії»
Мета конкурсу – пошук та підтримка талановитих журналістів, блогерів, письменників, – тих, для кого особистісний розвиток корелюється з умінням неупереджено працювати з фактами, об’єктивно подавати контент і грамотно працювати в журналістиці.
 
Актуально до: 31.10.21
 
 
Якщо у вас виникнуть питання чи потрібна допомога з написанням проекту та подачею заявки на грант - звертайтесь до фахівця компанії "Ґудвеллі Україна" Вікторії за номером: +38(067)-340-35-84 (Пн-Пт, 8:00-16:00)
 
 
 
 
 
Інші новини