18o

Дайджест можливостей (38-й тиждень)

  • 2021.09.21 08:55
    • Громада
  • 209
Щотижневий дайджест цікавих можливостей для громади на теми залучення фінансів на розвиток села та молоді від міжнародних грантових програм.
 
Зверніть увагу, що ці програми не мають відношення до грантів від компанії “Ґудвеллі Україна”. Компанія пропонує консультаційну підтримку в заповненні заявок, щоб ваш проект був написаний добре і мав більші шанси на отримання фінансування для його реалізації. Якщо однією з умов отримання гранту по якійсь з програм у переліку є залучення співфінансування - можете розраховувати на  допомогу компанії.
 
Дайджест можливостей (38-й тиждень)
 
№1: Конкурс мінігрантів до Щедрого Вівторка 2021
Метою конкурсу є підтримка креативних підходів до реалізації добрих справ, а також проєктів, які будуть реалізовані в рамках руху #ЩедрийВівторок, та направлені на залучення людей до благодійності.
 
 
Актуально до: 04.10.21
 
№2: Всеукраїнський конкурс соціального відео “Міфи та стереотипи щодо домашнього насильства та алгоритм безпечної поведінки” для шкільної молоді.
Мета конкурсу: привернути увагу  молоді  до проблеми домашнього насильства та сприяти підвищенню рівня інформованості населення щодо алгоритму безпечної поведінки в разі потрапляння в ситуації домашнього насильства.
Загальний призовий фонд конкурсу: 40 000 грн. За кошти призового фонду буде здійснена закупівля призів для переможців: USB-колонки та бездротові навушники. Переможцями конкурсу будуть обрані декілька кращих робіт.
 
Строки конкурсу: роботи приймаються до 30.10.2021 р. включно, шляхом заповнення заявки на участь у Конкурсі (https://forms.gle/GLJq9UDeu54Xp3pJ7) та надання посилання на Відеороботу, розміщену на веб-сайті youtube.com.
 
???? Якщо у вас виникнуть питання чи потрібна допомога з написанням проекту та подачею заявки на грант - звертайтесь до фахівця компанії Вікторії за номером: +38(067)-340-35-84 (Пн-Пт, 8:00-16:00)
Інші новини