18o

Дайджест можливостей (34-й тиждень)

  • 2021.08.26 07:48
    • Громада
  • 217
Щотижневий дайджест цікавих можливостей для громади на теми залучення фінансів на розвиток села та молоді від міжнародних грантових програм. 
   Зверніть увагу, що ці програми не мають відношення до грантів від компанії “Ґудвеллі Україна”. Компанія пропонує консультаційну підтримку в заповненні заявок, щоб ваш проект був написаний добре і мав більші шанси на отримання фінансування для його реалізації. Якщо однією з умов отримання гранту по якійсь з програм у переліку є залучення співфінансування - можете розраховувати на допомогу працівників компанії.
1: Конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування» 2021 року
До участі запрошуються органи місцевого самоврядування всіх рівнів. Цьогоріч конкурс проходитиме за такими тематичними блоками:
1.  Згуртованість громади
2. Організація системи надання медичних послуг на місцевому рівні в контексті реформи системи охорони здоров’я
3. Реалізація проектів стратегічного розвитку
 Наш щотижневий дайджест цікавих можливостей для громади на теми залучення фінансів на розвиток села та молоді від міжнародних грантових програм.
Зверніть увагу, що ці програми не мають відношення до грантів від компанії “Ґудвеллі Україна”. Ми пропонуємо консультаційну підтримку в заповненні заявок, щоб ваш проект був написаний добре і мав більші шанси на отримання фінансування для його реалізації. Якщо однією з умов отримання гранту по якійсь з програм у переліку є залучення співфінансування - можете розраховувати на нашу допомогу.
Всі деталі конкурсу за посиланням: https://www.science-community.org/ru/node/222647
Дедлайн: 30 вересня 2021 року
 
№2: Надання грантів «Загальної підтримки» в умовах викликів
Надається загальна підтримка організаціям під час викликів та непередбачуваних ситуацій. І таким чином забезпечується організаціям можливість безперервно виконувати свою місію, а не виживати від проєкту до проєкту в складних умовах. Загальна підтримка збільшить потенціал організацій та  відкриє можливості зайняти позицію лідера у сфері, стати впливовим агентом змін.
 Детальніша інформація про грантовий конкурс на сайті: https://cutt.ly/iQZQibJ
Кінцевий термін подання: 3 вересня 2021 року
До уваги старост, також нагадуємо про можливості з попередніх дайджестів, на які варто звернути увагу та подати заявку:
 
 1. DREAMactions задуманий для підтримки громад в процесі їх трансформації та розвитку шляхом надання мікрогрантів та освітнього компоненту.
Конкурс є відкритим та направленим на підтримку урбаністичних мікро-проєктів перетворень територій об'єднаних територіальних громад.
Конкурсом передбачено надання грантів у розмірі до 100 000 грн кожному з 5-ти проєктів-переможців.
Доопрацювання проектів протягом конкурсу буде відбуватися завдяки освітньому блоку.
 Подати заявку: http://dreamactions.info/applicationform
Кінцевий термін подачі: 24 вересня 2021 року
 
2. Найгарніше українське село
Проєкт команди Made in Ukraine, який має на меті відкриття українських селищ задля розвитку зеленого туризму, збереження їх самобутності та історії! Це проєкт про естетику, натхнення, нові подорожі та спогади!
Сутність та плани проєкту:
    організація експедицій, де команда відкриває гарні сільські локації
    створення естетичного візуального контенту
    проведення щорічного конкурсу на найгарніше українське село
    видання гранту на подальший розвиток та облаштування села чи селища-переможця
 
Конкурс триває до 20 вересня 2021 року
 
Якщо у вас виникнуть питання чи потрібна допомога з написанням проекту та подачею заявки на грант - звертайтесь до  фахівця компанії "Гудвеллі Україна" за номером: +38(067)-340-35-84 (Пн-Пт, 8:00-16:00)
 
 
Інші новини