26o

Щотижневий дайджест цікавих можливостей для громади на теми залучення фінансів на розвиток села та молоді від міжнародних грантових програм (32-й тиждень)

  • 2021.08.09 14:56
    • Громада
  • 403
Щотижневий дайджест цікавих можливостей для громади на теми залучення фінансів на розвиток села та молоді від міжнародних грантових програм.

Зверніть увагу, програми не мають відношення до грантів від компанії “Ґудвеллі Україна”, однак її працівники пропонують консультаційну підтримку в заповненні заявок, щоб ваш проект був написаний добре і мав більші шанси на отримання фінансування для його реалізації. Якщо однією з умов отримання гранту по якійсь з програм у переліку є залучення співфінансування - можна розраховувати на допомогу компанії.
 
Дайджест можливостей (32-й тиждень)
 
№1: Для активних та ініціативних вчителів відкрита реєстрація на тренінг «Децентралізація. Самоорганізація. Самореалізація: як впровадити нові знання в школі»
 
Мета проєкту: сприяти умовам для залучення молоді та старшокласників до розвитку своїх громад в Україні шляхом розробки та впровадження доступного навчальний курсу для учнів старших класів, спрямованого на поширення інформації про децентралізацію.
 
ГО «Інститут громадянського суспільства» запрошує заклади загальної середньої освіти та їх ініціативних вчителів з Полтавської, Одеської та Івано-Франківської областей, зацікавлених у професійному розвитку та формуванні нових компетенцій та навичок до участі у триденному тренінгу. 
 
Актуально до: 16 серпня 2021
 
№2: Навчальний семінар “Публічні кошти для громадського сектору: нові правила електронного конкурсу”
 
Координатор проектів ОБСЄ в Україні спільно з Міністерством молоді та спорту України, Фондом Східна Європа та Українським незалежним центром політичних досліджень організовує шість регіональних дводенних навчальних семінарів.
 
Мета тренінгу: Навчити державних службовців та представників організацій громадянського суспільства користуватися електронною системою проведення конкурсів з фінансової підтримки громадських організацій.
 
м. Львів, 26-27 серпня 2021 р. Запрошуються представники з Львівської, Волинської, Тернопільської, Івано-Франківської, Закарпатської, Чернівецької та Рівненської областей.
 
Кінцевий термін подання заявок: 10 серпня 2021 року.
 
№3: Відкрийте простір у своїй громаді для ветеранів АТО/ООС
 
Партнерство значить, що Ветеран Хаб (https://www.facebook.com/VeteranHubUa) з вами буде робити хаб разом. Ви знайдете власне приміщення та будете ним опікуватися. Також партнер й координатор простору пройдуть навчання, а під час роботи вас буде підтримувати вся команда хабу.
 
Ветеран Хаб надає всі меблі для затишку в просторі та комп’ютер, щоб ветерани могли приходити попрацювати чи зв’язатися з консультантами хабу по якісні послуги.
 
Правила конкурсу та шаблони документів за посиланням: https://veteranhub.com.ua/plus-plus
 
Дізнайся більше про проект Плюс Плюс ++ у відео: https://www.youtube.com/watch?v=JDeTcnvAGHM&t=1s
Актуально до: 08.09.21
 
№4: Грантова програма «Експертно-навчальний центр з питань сільських інновацій»
 
Мета програми: сприяти сталому, збалансованому та інклюзивному розвитку сільських територій, реалізації Європейського зеленого курсу, європейської цифрової стратегії, європейської підтримки соціальних прав сільських районів.
 
Пропозиції для участі:
Цифрові інновації для сільських громад
Обмін знаннями
Розумні рішення, що збільшують доступ до послуг та можливостей інноваційних екосистем.
 
Бюджет: 500 000 євро
Дедлайн: 06.10.2021 р.
 
За детальною інформацією звертайтеся:
за тел. +38 (044) 354 04 74
ел. пошта: lobova@difku.gov.ua
 
№5: DREAMactions задуманий для підтримки громад в процесі їх трансформації та розвитку шляхом надання мікрогрантів та освітнього компоненту.
 
Конкурс є відкритим та направленим на підтримку урбаністичних мікро-проєктів перетворень територій об'єднаних територіальних громад.
Конкурс проводиться на території України, офіційною мовою є українська.
Конкурсом передбачено надання грантів у розмірі до 100 000 грн кожному з 5-ти проєктів-переможців.
Доопрацювання проектів протягом конкурсу буде відбуватися завдяки освітньому блоку.
 
Кінцевий термін подачі: 24.09.2021
 
№6:  Найгарніше українське село
Проєкт команди Made in Ukraine, який має на меті відкриття українських селищ задля розвитку зеленого туризму, збереження їх самобутності та історії! Це проєкт про естетику, натхнення, нові подорожі та спогади!
Сутність та плани проєкту:
    організація експедицій, де команда відкриває гарні сільські локації
    створення естетичного візуального контенту
    проведення щорічного конкурсу на найгарніше українське село
    видання гранту на подальший розвиток та облаштування села чи селища-переможця
 
Конкурс триває до 20 вересня.
 
№7:  Конкурс для громад по створенню осередків ІТ-освіти
Вінницька ІТ-Академія оголошує конкурс для територіальних громад по створенню осередків ІТ-освіти із гарантованим працевлаштуванням.
Мета: створити для дітей та молоді сіл, селищ, містечок, міст можливості якісної ІТ-освіти із гарантованим працевлаштуванням. Ми прагнемо допомогти розвинути громади у сфері інформаційних технологій і допомогти молоді отримати роботу в ІТ-сфері, залишаючись в своїх громадах.
 
Актуально до: 31.08.21
 
№8:   Трансперенсі Інтернешнл оголошує відбір ГО для оцінки підзвітності міст
Відібрані громадські організації долучаться до незалежної оцінки підзвітності міських рад, що дозволить укласти Рейтинг підзвітності 50 міст України.
Вимірювання підзвітності буде проводитися за методологією, розробленою командою програми «Transparent cities/Прозорі міста» спільно з командами організацій громадянського суспільства «Платформа Громадський Контроль» та «Центр громадського моніторингу та досліджень».
 
Дедлайн: 15 серпня 2021 року.
 
№9:  Грант на навчання і професія мрії: Ukrainian Film School шукає найталановитіших
Найпотужніша кіношкола в Україні продовжує пошук найталановитіших абітурієнтів, аби надати їм грант на навчання на річних програмах: “акторський курс”, “сценарний курс”, “операторський курс”, режисерський курс”, “продюсерський курс”.  
 
Деталі за посиланням: 
Актуально до: 19.08.21
 
№10:   Стартував набір на навчання для депутатів місцевих рад
Якщо ви стали депутатом місцевої ради і досі не знаєте як реалізувати свої права – навчання Інституту Політичної Освіти саме для вас. Організатори пропонують відвідати 13 онлайн-семінарів із найактуальніших питань депутатської діяльності. 
З вами працюватимуть найкращі українські експерти з питань місцевого самоврядування, бюджетної сфери, земельних відносин, житлово-комунального господарства, прозорості та підзвітності, особистісного розвитку. 
Участь БЕЗКОШТОВНА!
 
Останній термін подання заявки: 29 серпня 2021 року.
 
№11:   Набір учасниць на семінар “Жінки в політиці”
Інститут Політичної Освіти оголошує набір жінок-депутаток місцевих рад та жінок, які планують стати депутатками, до участі в навчальному семінарі «Жінки в політиці» в рамках проекту «Місцеве самоврядування. Крок до ефективності».
Семінар відбудеться 16-18 вересня 2021 року. 
На підставі конкурсного відбору, враховуючи мотивацію та регіональне представництво, командою ІПО буде сформовано дві групи, чисельністю по 30 осіб.
Учасниці навчань будуть забезпечені  харчуванням, проживанням та навчальними матеріалами.
 
Більше за посиланням: 
Актуально до: 29.08.21
 
Якщо у вас виникнуть питання чи потрібна допомога з написанням проекту та подачею заявки на грант - звертайтесь до нашого фахівця Вікторії за номером: +38(067)-340-35-84 (Пн-Пт, 8:00-16:00)
 
Інші новини