25o

Дах, укриття, класи Голинського ліцею оглянув міський голова Андрій НАЙДА

  • 2024.08.07 14:41
    • Громада
    • Освіта
    • Старостинські округи
  • 39

Міський голова Калуша Андрій Найда разом із заступницею Надією Гуш під час ранкового об’їзду сьогодні, 7 серпня, відвідали Голинський ліцей.

У закладі готуються до нового навчального року. Зокрема, завершують капітальний ремонт покрівлі. Дах наразі утеплюють.

Фінансування ремонту покрівлі забезпечують із обласного і, частково, місцевого бюджетів. Загальна вартість робіт — 4,8 млн гривень, із яких 1,7 млн гривень виділено із бюджету Калуської громади.

Голинський ліцей має безпечне сховище та укриття. Торік ці об’єкти були належним чином облаштовані та забезпечені необхідною кількістю місць для учасників освітнього процесу. На ці роботи спрямували кошти із обласного бюджету у спів фінансуванні із місцевим. За словами директора ліцею Радіона Прокопчука, в укритті планують облаштувати ігровий і два освітні осередки.

Для цього заклад подав заявку на участь у грантовому проєкті. Зробили поточний ремонт у кабінеті дошкільної групи (групи короткотривалого перебування). Триває ремонт 4-го поверху закладу. За грантові кошти від компанії «Goodvalley Ukraine» та власні кошти підлогу там встелять лінолеумом.

— Приємно бачити як удосконалюються шкільні приміщення для того, щоб учням було комфортно, а головне, безпечно навчатися, — підкреслив Андрій Найда.

Усі ремонтні роботи у закладі планують завершити до початку навчального процесу першого вересня.

Інші новини