15o

П’ятниця – традиційний день для зустрічі зі старостами громади

  • 2022.05.13 15:13
    • Актуально
    • Громада
    • Старостинські округи
  • 247

П’ятниця – традиційний день для зустрічі зі старостами громади, на яку завжди запрошуються всі керівники структурних підрозділів та комунальних підприємств для координації роботи у селах та вирішення проблемних питань.

       Сьогодні разом обговорили питання можливості отримання домогосподарствами громади, які приймають в себе вимушених переселенців, посівного матеріалу - насіннєвої картоплі сорту «Пароллі». Таку допомогу нашій громаді зокрема запропонували Асоціація сільських, селищних рад та обєднаних громад України у партнерстві з Продовольчою та сільськогосподарською організацією ООН, які реалізують проект з підтримки домогосподарств, які перемістилися із зони бойових дій або прихистили внутрішньо переміщених осіб.
      Щодо картоплі – то вже на сьогодні сформували потребу. А наступним кроком цієї програми планується надання наборів поросяток, курей бройлерів та несучок.
      Доповіли старостам сьогодні й про висновки робочої групи щодо визначення переліку вулиць, які підлягають перейменуванню. Старости отримали доручення провести відповідну роз’яснювальну роботу в старостинських округах в процесі підготовки до громадських слухань, за результатами яких і будуть перейменовані вулиці.
      В контексті розгляду питання вулиць старости торкнулися ще одного актуального питання – інвентаризації пам’ятників та пам’ятних знаків, що встановлені в селах у радянський період. Відповідне доручення отримало управління культури міської ради.

Інші новини