3o

Цьогоріч премію імені Костянтини Малицької у номінації «Лауреат-педагог закладу загальної середньої освіти» присуджено Оксані Яворській, вчителю української мови та літератури Калуського ліцею № 3

  • 2022.09.23 10:05
    • Актуально
    • Освіта
    • Гордість нашої громади
  • 302
22 вересня під головуванням заступниці міського голови Надії Гуш відбулося засідання комісії з присудження щорічної премії імені Костянтини Малицької у галузі педагогічних здобутків.
   На здобуття премії було подано дві кандидатури: Ольги Дороніної, заступника директора з навчально-виховної роботи, вчителя історії Калуського ліцею ім. Дмитра Бахматюка, та Оксани Яворської, вчителя української мови та літератури Калуського ліцею №3.
    Внесок обох педагогів у розвиток освітньої галузі Калуської громади є визначним.❗ Це фахівці високого рівня педагогічної майстерності.
☑Учні Ольги Романівни є переможцями всеукраїнських та міжнародних конкурсів, ІY етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад, конкурсів науково-дослідницьких робіт. Педагог організовує науково-дослідницьку діяльність учнів-займається краєзнавчими дослідженнями, зокрема: дзвонарів братів Фельчинських, калуських солеварень, етнічного складу населення міста та ін. Спільно з учнями здійснює пошукову роботу в державних архівах Львова, Івано-Франківська. Проводить об’ємну науково-методичну діяльність, організовує педагогічну та культурно-просвітницьку роботу. Автор публікацій у ЗМІ, учасниця тематичних історичних телепередач. Одна з ініціаторів створення у ліцеї Галереї Небесної Сотні, співавтор серії матеріалів для екскурсій.
☑Оксана Степанівна - досвідчений педагог, яка проводить активну громадську діяльність і просвітницьку роботу. Упродовж 10 років учитель публікує розробки уроків у посібниках Івано-Франківського ОІППО та науково-методичному журналі «Дивослово». Оксана Яворська є автором тестових завдань за творчістю В. Стуса та І. Франка, опублікованих у посібниках упорядника Ольги Деркачової (видавництво «Дискурсус»). Її учні є переможцями обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів. Оксана Степанівна - активна учасниця творчих груп на рівні міста та області, виступає на міських віче, міських та обласних конференціях, сесіях міської ради. Є членом комісії з питань підтримки книговидання місцевих авторів Калущини, модератор презентацій книг, які відбуваються у міській бібліотеці.
Кожна кандидатка заслуговувала перемоги.
За підсумками голосування комісії переможцем визнано Оксану Яворську, вчителя Калуського ліцею №3.
Ольга Дороніна, вчитель Калуського ліцею ім. Дмитра Бахматюка буде нагороджена❗ відзнакою "За заслуги перед містом".
Щира подяка обом педагогам за високий професіоналізм та натхненну, творчу, самовіддану працю на освітянській ниві!
Вітаємо!

Інші новини